Annelene van Eijndhoven

We hebben 4 boeken van Annelene van Eijndhoven waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annelene van Eijndhoven? Registreren is gratis!

Boeken van Annelene van Eijndhoven

Recepten van Annelene van Eijndhoven

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Aubergine in yoghurtsaus

Ingrediënten:
aubergine, biogarde roer, djinten, gemalen komijn, mosterdpoeder, olie, peper, rode spaanse peper, suiker, volle yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tapenade van zwarte olijven

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, peper en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Chorizo-omelet met pittig belegen kaas

Ingrediënten:
belegen kaas, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Milde kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, gembersiroop, groentebouillon, mild kerriepoeder, olie, ui, volle yoghurt en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Rendang

Ingrediënten:
gemberpoeder, djeroek poeroet, gemberpoeder, knoflook, koenjit, kokosmelk, laos, laospoeder, limoenschil, magere runderlappen, olie, salamblad, sambal oelek, serehpoeder, serehstengel, suiker, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pittig gemarineerdee kip met rum

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroensap, drumsticks, frituurolie, gembersiroop, ketjap manis, paprikapoeder, rum, tabasco, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Curry met eieren

Ingrediënten:
aardappel, currypasta, ei, gemalen kardemom, gemberwortel, kaneelstokje, kardemompeulen, knoflook, koenjit, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, olie, rode spaanse peper, tomatenblokjes uit blik en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Bouillon met visballetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, gemberpoeder, gemberwortel, japanse sojasaus, kabeljauwfilet, visfond en zeewolffilet

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Turkeyfingers

Ingrediënten:
bloem, boter, cornflakes, ei, kalkoenfilet, peper, specerijen en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / buffet / voorgerecht uit Ingrediënten:

Frutti di mare

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, cocktailgarnalen, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, fruits de mer, knoflook, mosselen, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Dille-mosterdsaus

Ingrediënten:
azijn, donkere gladde mosterd, olie, suiker en verse dille

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Perzikenijs met chocolade en noten

Ingrediënten:
amandellikeur, citroensap, fijne tafelsuiker, melkchocolade met hazelnoten, perzik, slagroom en vanillesuiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Tortellini met salie-ansjovisboter en garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, noorse garnalen, paprikapoeder, peper, roomboter, tortellini, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Hot applepie met icecream

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, goudrenet, jonagold appel, kaneelpoeder, suiker, vanille-ijs, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Exotische abrikozenmousse

Ingrediënten:
chocoladesticks, exotisch vruchtensap, gemalen anijs, gemberpoeder, gewelde abrikozen, kaneelpoeder, slagroom, suiker en verse munt

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ontbijt / bijgerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Theegelei

Ingrediënten:
earlgreythee, geleisuiker, sinaasappel, vruchtensap en vruchtenthee

Soort:
schuim/mousse/gelei / koffie en thee
Alle recepten van Annelene van Eijndhoven