Vitataal

We hebben 145 boeken van Vitataal waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vitataal? Registreren is gratis!

Boeken van Vitataal

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Vitataal

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaasfondue met mosterd

Ingrediënten:
droge witte wijn, emmentaler, gruyère, knoflook, maïzena en mosterd

Keuken:
Internationaal
Soort:
fondue / vegetarisch / kaas
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aardappel Bombay

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, garam masala, gemalen komijn, gember, koriander, kurkuma, mosterdzaad, olijfolie en tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Notensaus met een vleugje alcohol

Ingrediënten:
amandelen, bourbon whisky, cashewnoten, cognac, donkere rum, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, room, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bonen salsa

Ingrediënten:
habanero, jalapeños, kikkererwt, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, peper, pintobonen, rode ui, rodewijnazijn, tomaat, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans / Chileens
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hartige crèpes met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, brie, cheddar, ei, gruyère, melk, mozzarella, verse kaas en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige bloemkoolsoep

Ingrediënten:
bloemkool, boter, groentebouillon, knoflook, olijfolie, room, ui, witte wijn, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Popcorn met sumac

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, maïsolie, olijfolie, popcorn, sumac en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / maïsgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

25 smaakmakers voor vinaigrettes

Ingrediënten:
ahornstroop, amandel, amarant, appel, arame, augurk, avocado, basilicum, blauwe kaas, chipotlepeper in adobosaus, crème fraîche, dille, dragon, dressing, feta, gedroogde tomaat, gedroogd fruit, geitenkaas, gele paprika, gemberwortel, geroosterde paprika uit pot, gierst, hazelnoot, hijiki, honing, knoflook, komkommer, maanzaad, mierikswortel, mierikswortelsaus, olijven, parmezaanse kaas, pecannoot, peer, perzik, peterselie, pinda, pompoenpitten, prei, quinoa, rode paprika, rode ui, room, rozemarijn, selderij, sjalot, sojasaus, tarwe, tijm en tomaten

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruidenspätzle

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, dragon, ei, kervel, melk, olijfolie, pasta, peterselie en zout

Keuken:
Duits / Zwitsers / Oostenrijks / Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas in filodeeg met spinazie

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, filodeeg, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, spinazie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Rode enchiladasaus

Ingrediënten:
guajillo-pepers, knoflook, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Spaans / Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Alle recepten van Vitataal