Marion Trutter

We hebben één boek van Marion Trutter waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marion Trutter? Registreren is gratis!

Boeken van Marion Trutter

Recepten van Marion Trutter

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria España:

Ensaïmada

Ingrediënten:
bloem, eieren, gist, melk, olijfolie, reuzel, suiker, vet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zigeunerpot - olla gitana

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde witte bonen, kikkererwten, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, pompoen, saffraandraadjes, sperziebonen, stoofpeer, tomaat, ui, verse munt, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Drinken uit Culinaria España:

Gin Fizz

Ingrediënten:
bruisend mineraalwater, citroensap, gin en suikersiroop

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Kip met paprika - pollo al chilindrón

Ingrediënten:
brandewijn, gedroogde ham, gedroogde paprika, gevogeltebouillon, groene paprika, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, scherp paprikapoeder, ui, verse peterselie, vleestomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Moorse spiesjes - pinchos morunos

Ingrediënten:
droge sherry, gemalen komijn, lamsfilet, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, scherp paprikapoeder, varkenshaas en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht uit Culinaria España:

Bonen met venusschelpen - fabes con almejas

Ingrediënten:
grote gedroogde witte bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, ui, venusschelpen, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Alle recepten van Marion Trutter