KAV Practische School

We hebben 3 boeken van KAV Practische School waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van KAV Practische School? Registreren is gratis!

Boeken van KAV Practische School

Recepten van KAV Practische School

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tonghapjes van de lekkerbek

Ingrediënten:
champignons, citroenen, dille, peper, reuzengarnalen, rivierkreeftjes, sjalotjes, tomatenpuree, tongfilets, vetstof, visbouillon, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Amandelgebak

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, gemalen amandelen, griessuiker en suikerglazuur

Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Omelet met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, eieren, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, tomaten, vetstof en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Zalmpannenkoekjes

Ingrediënten:
pannenkoekenbeslag, bieslook, gemberpoeder, gerookte zalm, peper, roomkaas en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Venkelsalade

Ingrediënten:
bieslook, komkommer, olie, peper, radijzen, tomaten, ui, venkel, wijnazijn en zout

Soort:
salade / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Witloofflan

Ingrediënten:
eierdooiers, kalfsfond, nootmuskaat, peper, room, vetstof en witloof

Soort:
soufflé / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pilafrijst met groenten en pijnboompitten

Ingrediënten:
courgette, erwtjes, groene chilipeper, groene paprika, groentebouillon, knoflook, korianderblaadjes, lente-uitjes, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rijst, tuinbonen en ui

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Nasi goreng

Ingrediënten:
eieren, erwten, garnaal, ketjap manis, knoflook, komijnzaad, koriander, olie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, sambal oelek, uien, varkensvlees, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Charlotte Frederika

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenmoes, bloemsuiker, boter, eierdooier, gelatine, kirsch, madeirakoekjes, melk, slagroom, suiker, suikersiroop, vanillebloem en vanillesuiker

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Kokoskoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemsuiker, eieren, gemalen kokos, melk en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Alle recepten van KAV Practische School