Konijnfilet met parmaham en citroen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 117 in Wild en gevogelte .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Base gede / base wayah, kruidenmix

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Celeng geseng - In bambu op open vuur geroosterd gekruid varkensvlees

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Gefrituurde sawa-aaltjes

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Pittige groentesalade

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek