Gestoomde hele vis - pla chon pae-sa

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 116 in Thailand, een culinaire reis .

Keuken:
Thais
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stomen / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Basisbereiding visbouillon - visfumet

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Vissoep

Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Visbouillon

Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Spaghetti met grouper

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta