We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bacalao, ciabatta, extra vergine olijfolie, gerookte schelvis, kerstomaat, klipvis, knoflook, laurierblad, moritobroodje, suiker, verse bladpeterselie, volle melk en witte ui
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: knoflookmayonaise, bloem, citroen, citroensap, pimentón, ronde artisjok en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: aubergine, olijfolie en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: ei, bosui, griekse yoghurt, groene asperge, labneh, olijfolie, scharrelei, sinaasappelrasp, verse dille, verse doperwten, verse munt, roomkaas en verse tuinbonen
Keuken: Iraans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: kappertjes in pekel en olijfolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arbequinas kleine olijven, extra vergine olijfolie, olijf, gordal olijven, harissa, ingelegde chilipeper, ingelegde citroenschil, jalapeños, kalamataolijven, knoflook, korianderzaad, laurierblad, lucques olijven, niçoise olijven, rode chilipeper, sinaasappelsap, sinaasappelschil, venkelzaad, verse bladpeterselie en zwarte peperkorrels
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, labneh, muskaatdruiven, sultanadruiven, water en witte basterdsuiker
Keuken: Grieks
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: avocado, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie, rode garnalen, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, cashewnoten, chilipoeder, chilivlokken, komijnzaad, korianderzaad, pikant paprikapoeder en sesamzaad
Keuken: Mediterraans / Egyptisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: bacalao, citroensap, citroenschil, klipvisfilet, olijfolie extra vergine, rucola, verse munt, verse tuinbonen en water
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, duivenborst, extra vergine olijfolie, jonge knoflook, lamsnier, verse bladpeterselie en volle melk
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gele biet, granaatappelpitten, granaatappelsap, granaatappelsiroop, koolrabi, rammenas, rettich, rode radijs, rodewijnazijn, suiker en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, chiliboter, griekse yoghurt, kalfslever, knoflook, komkommer, paprikapoeder, verse dille, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, pimentón dulce, rode ui, rodewijnazijn, suiker, vastkokende aardappel en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: durum tarwemeel, fijn zeezout, instantgist, olijfolie, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: groene mayonaise, olijfolie, rodewijnazijn, suiker en zomerbieten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: knoflookmayonaise, blik cannellinibonen, butifarra, extra vergine olijfolie, gedroogde witte cannellinibonen, knoflook, laurierblad, verse bladpeterselie en witte bonen
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, harissa, jonge knoflook, komijnzaad, verse koriander en verse sardines
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: aubergine, boter, chiliboter, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsschenkel, laurierblad, pijnboompitten, spaanse ui, ui, verse munt, verse tijm en zout
Keuken: Turks
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: bloemkool, bosui, boter, granaatappelsap, granaatappelsiroop, kaneel, kerstomaat, komkommer, olijfolie extra vergine, pitabroodje, platbrood, postelein, rode radijs, rodewijnazijn, suiker, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt en za'atar
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963