Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Nooit meer diëten

7 kleine stappen in je dag, een grote sprong in je leven

Een boek van Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy

We hebben 60 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nooit meer diëten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van de noodzaak van gezond eten, is het niet altijd gemakkelijk om ook effectief de omschakeling te maken. ‘Saai’, ‘niet lekker’, ‘hongergevoel blijft’, de voor¬oordelen zijn legio. De Sana-methode bewijst dat het anders kan. Op basis van het oorspronkelijke mediterrane dieet, met natuurlijke voedingsmid¬delen en een prominente plaats voor superfoods, biedt Sana een manier aan om een gezond voedingspatroon toe te passen in de dagdagelijkse en smakelijke keuken.

Sandra Bekkari heeft haar strepen als voedingsdeskundige al verdiend: met haar voedingsadviesbureau ‘Sana’ begeleidde ze samen met een team van consulenten al heel wat mensen naar een gezondere levensstijl. In haar boek ‘Nooit meer diëten’ brengt ze haar wetenschappelijk gefundeerde voedingskennis op een concrete en praktische manier naar de lezers. Een omschakeling in 7 stappen, waarbij de focus ligt op goede gewoontes die grote veranderingen kunnen teweegbrengen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Nooit meer diëten

Een greep uit de 60 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

Griekse quinoasalade

Ingrediënten:
courgette, fetakaas, gele kerstomaten, groentebouillon, knoflook, olijfolie extra vierge, bladpeterselie, quinoa, rode paprika, rode ui, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Toon alle 60 recepten in dit boek