Emily Jonzen - De smaak van kokos

De smaak van kokos

gezond en lekker

Een boek van Emily Jonzen

We hebben 41 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van kokos, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De eenvoudige kokosnoot zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is in allerlei vormen verkrijgbaar: als kokosmelk, kokoswater, kokosolie, kokosmeel en gedroogde en geraspte kokos. In de keuken kun je er alle kanten mee op. De smaak van kokos is ingedeeld op ingrediënt en staat vol heerlijke hartige en zoete gerechten, van pittige kip met komkommersalade en geroosterde groenten, tot pannenkoekjes met ahornbananen en muesli met kokos & frambozen. Kokos is goed voor onze gezondheid, want het is rijk aan seleen, ijzer, calcium, magnesium, fosfor en vitamine C, E en B.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De smaak van kokos

Een greep uit de 41 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De smaak van kokos:

Risotto Van Par El Gort & Pompoen

Ingrediënten:
bouillon, citroen, kokosolie, muskaatpompoen, parelgort, peterselie, salieblaadjes, sjalotten, knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Bijgerecht uit De smaak van kokos:

Geroosterde Groenten

Ingrediënten:
bimi, citroen, groene asperges, kerstomaat, kokosolie, sumak, knoflook, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Snack of tussendoortje uit De smaak van kokos:

Pindakaaskoekjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmeel, eieren, kokosbloesemsuiker, kokosmeel, kokosolie, pindakaas, pure chocolade, bakpoeder, vanille-extract en xanthaangom

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Recept uit De smaak van kokos:

Kruidige Platbroden

Ingrediënten:
eieren, kokosmeel, kokosolie, kruiden, peterselie, rozemarijn, tijm, bakpoeder, xanthaangom en zeezout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De smaak van kokos:

Zoeteaardappel Soep Met Harissa

Ingrediënten:
chilivlokken, groentebouillon, harissa, kokosmelk, kokosolie, komijnpoeder, zeezout, zoete aardappels en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Avondmaal uit De smaak van kokos:

Vegachili Met Guacamole & Salsa

Ingrediënten:
avocado, gerookt paprikapoeder, groene paprika, kerstomaat, kidneybonen, kokosolie, komijnpoeder, koriander, limoensap, mild chilipoeder, rode chilipeper, sjalot, tomatenpuree, ui, zeezout, zoete aardappels, zwarte bonen en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht uit De smaak van kokos:

Bietensoep Met Mierikswortel

Ingrediënten:
bieten, groentebouillon, kokosolie, mierikswortel, peterselie, tijm, yoghurt, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Garnalen Met Oosterse Groenten & Noedels

Ingrediënten:
gember, kokosolie, lente-uitjes, limoen, paksoi, palmsuiker, tijgergarnalen, rijstnoedels, rode chilipeper, sesamzaad, sugarsnaps, tamari en knoflook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / nagerecht uit De smaak van kokos:

Instant Ijs

Ingrediënten:
bananen, kaneel en kokosmelk

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Garnalentaco’s Met Kokos & Limoen

Ingrediënten:
avocado, chilivlokken, garnaal, kokosmelk, kokosolie, korianderstelen, lente-uitjes, limoen, tabasco, verse koriander en zeezout

Soort:
tortilla / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Romige Dal Van Linzen & Kokos

Ingrediënten:
gember, geel mosterdzaad, groene chilipeper, kokosmelk, kokosolie, komijnzaad, kurkumapoeder, rode linzen, knoflook, tomaten, verse koriander, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
curry / vegetarisch
Toon alle 41 recepten in dit boek