Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bing kersen

Ingrediënten:
cabernet sauvignon, kers, peperkorrels, pimentbessen en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Croutons

Ingrediënten:
geklaarde boter en brioche

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruimen

Ingrediënten:
blauwe pruimen en vanillestokje

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Duif

Ingrediënten:
amandel, duif, eendenvet, ganzenlevervet en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Brunoise

Ingrediënten:
prei, raap en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfshaasbiefstuk

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, boter, kalfshaas, knoflook, koolzaadolie en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Merg

Ingrediënten:
bloem, koolzaadolie en rundermerg

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Truffelsaus

Ingrediënten:
champagne-azijn, kalfssaus, madeira en truffel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
kalfspoot, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bietjes

Ingrediënten:
biet, bietjes, boter en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cacaosiroop

Ingrediënten:
cacao, room, suiker en water

Soort:
sous-vide / siroop
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananentuiles

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, melk, pralinepasta, valrhona, 60% cacao en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide