We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, artisjok, catalaanse bloedworst, courgette, groentebouillon, mosselen, prei, sagi, sperziebonen, tomaat, wortel en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / orgaanvlees
Ingrediënten: citroensap, honing, suiker, verse geitenkaas, roomkaas, walnoten en water
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, peper, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ei, ganzenvet, lamsjus, olie, peterselie, quasi, truffel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: artisjok, citroensap, droge witte wijn, gevogeltefond, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, petervisfilet, tijm, ui, peper, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, ei, kervel, knoflook, ossenstaart, prei, rode wijn, selderijknol, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, geklaarde boter, kippenbouillon, knoflook, lamsribstuk, lamszwezerik, melk, olie, olijfolie, port, rosevalaardappels, sjalot, spek, ui, varkensbotten, verse tijm, peper, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / orgaanvlees
Ingrediënten: crème fraîche, eendenlever, eiwit, farce mousseline, gevogelte, kalfsfond, macaroni, parmezaanse kaas, poularde en truffel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsbot, lamsvlees, laurier, olie, tijm, tomatenpuree, ui, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, champagne, filodeeg, hindebiefstuk, paddenstoelen, sjalot, slagroom, verse bieslook en wildfond
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: bladerdeeg, eidooier, laurierblad, peperkorrel, schouderkarbonade, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, gist, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, klopvast, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, venkelknol, venkelsap, water en witte gelatine
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: azijn, cantharel, hazelnootolie, kervel, laurierblad, olie, paling, sesamzaad, sherry-azijn, sojaolie, peper, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: bouquet garni, cahors-wijn, gemalen peper, gerookt spek, hazelnootolie, knoflook, knoflookcroutons, lamsbout, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tomaat, ui, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, melk, rum, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Ingrediënten: eendenlever, ganzenlever, peper, port, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X