Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Een boek van Inge Kappert

We hebben 221 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Europese specialiteiten - deel II, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over Culinaria Europese specialiteiten - deel II

We hebben de twee delen van het boek als aparte boeken geindexeerd. Deel 1 is hier te vinden.

Op 360 blz. met meer dan 1000 foto’s krijgt u zo’n 1200 specialiteiten en 300 recepten voorgeschoteld. Dit boek geeft u inzicht in bier-, kaas- en broodsoorten, ontbijtrituelen, originele aspecten bij de bereiding van vlees en vis, leert u hoe u verfijnde sauzen kunt bereiden, desserts en cocktails kunt maken, geeft informatie over de visvangst en de rendierjacht en de distillatie van alcoholische dranken. Met behulp van de zorgvuldig geselecteerde recepten - die representatief zijn voor de keuken van een bepaald land - kunt u zelf de heerlijke gerechten bereiden.
De rijkdom van elk land, zijn tradities en regionale specialiteiten, zoals die tot uiting komen in de kunst van zijn bakkers en koks, kaasmakers en slagers, distillateurs en wijnboeren, wordt in zijn volle glorie gevangen in sfeervolle fotoreportages. De voortreffelijke foto’s, die vaak met behulp van gerenommeerde restaurants tot stand zijn gekomen, en teksten waaraan zorgvuldig onderzoek vooraf is gegaan, maken u vertrouwd met deze verleidelijke wereld vol tongstrelende hoogtepunten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Een greep uit de 221 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Vissoep - kakaviá

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, laurierblad, middellandse-zeevis, olijfolie, tomaat, ui, verse bladselderij, verse dille, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Grieks
Soort:
soep/bouillon / vis
Toon alle 221 recepten in dit boek