Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: eierdooier, italiaanse rode wijn en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: aardappel, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pittige kaas, savooiekool, tarwebloem, salie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, peper, stokvis, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boragie, ei, friséesla, knoflook, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta, snijbiet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peperoncino, scampi, tomatensaus, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gekookte ham, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, kaneelpoeder, nootmuskaat, pruimen, rode wijn, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, wilde eend, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, doorregen spek, gedroogde bonen, tagliatelle, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, eieren, extra vergine olijfolie, kaas, kruidnagel, majoraan, paneermeel, peper, rucola, snijbiet, spinazie, ui, verse geitenkaas, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: aceto balsamico, ansjovis, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, peper, scherpe mosterd en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, doorregen spek, gedroogde peperoncino, knoflook, pecorino, penne, peper, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: amaretti, cacaopoeder, eierdooier, melk, rum en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, bolognesesaus, boter, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: ei, honing, melk en nootmuskaat
Keuken: Italiaans
Soort: niet-alcoholische drank
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, spaghetti, tomaat, verse peterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: citroensap, droge witte wijn, inktvis met inkt, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vialone rijst, visbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Ingrediënten: paling, peper, peterselie, rode wijn, tomaat, ui, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, extra vergine olijfolie, mosselen, peper, pizzadeeg, ricotta, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Ingrediënten: bittere amandelen, bloem, eiwit, suiker en zoete amandelen
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / zoete hapjes
Ingrediënten: broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, pecorino, peper, varkensfilet, verse marjolein, verse rozemarijn, salie, verse tijm, zonnebloemolie en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548