Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Modernist Cuisine [2]

Techniques and Equipment

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 206 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [2], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [2]

Een greep uit de 206 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Asparagus Jus

Ingrediënten:
ascorbinezuur, aspergepuree, aspergesap, groen, bieslookbloemen, boter, limoensap, sjalot en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Shellfish stock

Ingrediënten:
basilicum, geklaarde boter, champignons, coquilles, inktvis, peterselie, prei, saffraan, schalen en koppen van kreeft, garnaal en krab, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, venkelzaad, droge vermout en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Spiced Chili Oil

Ingrediënten:
chipotlepeper, gedroogde chilipeper, foelie, kaneelstokje, korianderzaad, olie, steranijs en venkelzaad

Soort:
saus/dressing/jus
Toon alle 206 recepten in dit boek