Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, ei, eierdooier, gekonfijte citroenschil, instantgist, melk, oranjebloesemwater, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / feestdagen
Ingrediënten: bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelschaafsel, basterdsuiker, bloem, boter, ei, eierdooier, honing, instantgist, kirsch, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, peper, witte kool en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, comté, crème fraîche, eierdooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: eendenvet, ganzenvet, grof zeezout, knoflook, peper, tamme eend en tijm
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boter, coquille, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, snijpeterselie, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, kipkarkassen, kruidnagel, laurierblad, prei, tijm, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bosui, boter, peper, sjalot, slaharten, snijpeterselie, suiker, vers bonenkruid, verse doperwten, verse hysop, verse tijm, zilverui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, stevige aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: bouquet garni, knoflook, kruidnagel, laurierblad, linzen, ontbijtspek, peper, reuzel, snijpeterselie, ui, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / peulvruchten
Ingrediënten: bouquet garni, brood, ei, ganzenvet, gruyère, jonge knoflook, laurierblad, salie, tijm, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / brood en broodgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boter, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, muscadet, peper, sjalot, snijpeterselie, verse peterselie en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, champignon, eend, ei, jenever, kalfspoot, kip, konijn, korstdeeg, melk, peper, pistaches, quatre épices, sjalot, ui, varkensbuik, varkensfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: bloem, eierdooier, gekonfijte citrusschil, gekonfijte vruchten, instantgist, melk, olijfolie, oranjebloesemwater, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: brood en broodgerecht / feestdagen
Ingrediënten: bouquet garni, droog broodkruim, ganzenvet, gepekeld buikspek, witte bonen, knoflook, krombekken, kruidnagel, laurierblad, ongerookte kookworst, peper, prei, tijm, tomaat, ui, varkensfilet, verse peterselie, verse tijm, verse worst, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / peulvruchten
Ingrediënten: abrikozenjam, bladerdeeg, eierdooier en melk
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672