Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bouquet garni, droge witte wijn, kalfsfricandeau, kippenbouillon, laurierblad, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aubergine, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatensaus, verse basilicum, verse tijm, water en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, hazenrug, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, plantaardige olie, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: bladerdeeg, boon, boter, donkere rum, ei, eierdooier, gemalen amandelen, melk en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / feestdagen
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kippenbouillon, peper, poularde, slagroom, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: brasem, gezouten boter, karper, knoflook, muscadet, nieuwe aardappeltjes, peper, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: comté, droge witte wijn, gruyère, kip, peper, pittige mosterd, plantaardige olie en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: kastanje, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en volle melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: armagnac, eendenborst, knoflook, olijfolie, peper, verse tijm, walnoten, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basterdsuiker, boter, ei, kastanje en vanillesuiker
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: croutons, melk, olijfolie en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: aardappeltjes, bleekselderij, bospeen, boter, bouillon, bouquet garni, droog broodkruim, gekookt rundvlees, grof zeezout, knoflook, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, meiknol, peper, peperkorrel, prei, rodewijnazijn, runderhalsvlees, runderharinkje, runderschenkel, rundersoepvlees, selderijhart, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, coquille, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, snijpeterselie, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge witte wijn, fromage blanc, olijfolie, ricotta, sjalot, slagroom, verse bieslook, verse kervel, verse peterselie, peper, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: citroensap, gezouten boter, peper, snijpeterselie, tong en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: boter, champignon, eend, ei, jenever, kalfspoot, kip, konijn, korstdeeg, melk, peper, pistaches, quatre épices, sjalot, ui, varkensbuik, varkensfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche / gevogelte / paté/terrine
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672