Indonesie
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 311 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Indonesie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Indonesie
Een greep uit de 311 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, djahé, djinten, dunne kokosmelk, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, laos, peper, pijpkaneel, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, gemberwortel, kabeljauwfilet, kemirienoten, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, limoensap, pindakaas, rode spaanse peper, ui, zeevisfilet en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroengras, daoen salam, dikke kokosmelk, djahé, djinten, drumsticks, dunne kokosmelk, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketoembar, knoflook, koenjit, komijn, koriander, kurkuma, laos, sambal oelek, serehstengel, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: braadkuiken, ei, gemberwortel, knoflook, mihoen, prei, rijstvermicelli, taugé, ui, verse bladselderij, voorjaarsui, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, citroengras, citroensap, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, knoflook, koenjit, kurkuma, limoensap, makreel, rode spaanse peper, sereh, ui, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: bananenblad, bruine basterdsuiker, gemalen zwarte peper, gemberwortel, goela djawa, kardemomzaad, kemirienoten, knoflook, koenjit, kurkuma, olie, peper, rode spaanse peper, tamme eend, trassi, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, ketjap benteng manis, knoflook, laos, peper, sambal oelek, sambal trassi, sereh, sojabonenkaas, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, jumbogarnalen, reuzengamba's, tijgergarnaal en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, garnalen, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, rode paprika, sambal oelek, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: anijszaad, bloem, boter, dikke kokosmelk, ei, gezouten boter, kaneel, kardemompoeder, koffieroom, kruidnagelpoeder, maïzena, nootmuskaat, poedersuiker, vanillestokje en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: arachideolie, garnalen, hollandse garnalen, kemirienoten, knoflook, olie, rode spaanse peper, sambal trassi, santen, tempé, ui, varkensvlees en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren / soja
Ingrediënten: arachideolie, ei, kippenbouillon, krab, peper, prei, sambal oelek, tomaat, voorjaarsui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, blanke azijn, bruine basterdsuiker, goela djawa, groente, ketjap benteng manis, knoflook, laos, oelek, olie, pindakaas, spinazie, spitskool, taugé, ui, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: grietfilets, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, knoflook, maïzena, mihoen, noorse garnalen, olie, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, tarbotfilet, tongfilet, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, dunne kokosmelk, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, knoflook, krulpeterselie, peper, pinda, pindakaas, sambal badjak, sambal trassi, tomaat, ui, verse koriander, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroenblad, daoen djeroek poeroet, gedroogde kokos, groene kool, klapper, knoflook, laos, sambal oelek, slablad, spitskool, taugé, ui, witte kool en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stomen / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroengras, daoen salam, djahé, dunne kokosmelk, ei, gemberwortelpoeder, goela djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, sambal oelek, sereh, serehpoeder, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: arachideolie, djahé, gemberwortelpoeder, kaneel, ketoembar, kippenbouillon, knoflook, koriander, langkorrelige rijst, nootmuskaat en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: asem, bruine basterdsuiker, goela djawa, rode spaanse peper, tamarinde en zeezout
Keuken: Indonesisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak / vegetarisch
Toon alle 311 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar