Verschillende dessertkroketten 2, varianten tapioca, griesmeel, vermicelli, noedels - Auguste Escoffier, 1902

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 136 in Het krokettenboek .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / nagerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Opgerolde cake

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Abrikozenkroketten - Larousse gastronomique, 1938

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Kastanjekroketten - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Verschillende dessertkroketten 1, rijst - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek