NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, chilipeper, chilipoeder, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, harissa, knoflook, olijfolie, rode paprika, zout en zwart sesamzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: artisjokbladeren, azijn, bananenbladeren, bieslook, boter, chilipeper, citroen, dragon, knoflook, kreeftenbouillon, sjalotten, vijgenbladeren, visbouillon, water, zeekreeft en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, inktvisinkt, olie, saffraandraadjes en water
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: knoflook, olijfolie en plantaardige room
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: azijn, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, groene paprika, honing, kapperappel, kappertjes, knoflook, korianderzaad, laurier, makrelen, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, ui, venkelknol en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, gember, ijsklontjes, koriander, munt, sinaasappelsap, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: aardbeien, bakpoeder, bloem, boter, ei, kokosbloesemsuiker, olie, poedersuiker, suiker, vanille-extract, water, zout en zure room
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: gesuikerde tomaten, knoflook en ui
Keuken: Marokkaans
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, olijfolie, poedersuiker en sinaasappel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / pastei
Ingrediënten: chilipeper, gemalen kruidnagel, gemalen nootmuskaat, kaneel, olijfolie, pompoen, suiker, ui en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: aardappel, bladpeterselie, chermoula, citroen, groene olijven zonder pit, groene puntpaprika, ingelegde citroen, kabeljauw, knoflook, koriander, laurier, rog, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, water, wortel en zeeduivel
Keuken: Marokkaans
Soort: tajine
Ingrediënten: bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: 5-spice, bruine basterdsuiker, gedroogde pruimen, gember, honing, knoflook, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, sriracha, water, zout en zwartebonensaus
Keuken: Chinees
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: karnemelk, slagroom, volle melk en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: balsamicoazijn, gedroogde vijgen, gele ui, gemalen komijn, gemalen kurkuma, gerookte amandelen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pecannoten, peper, pompoen, rode ui, rozemarijn en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroen, koriander, rietsuiker, rode biet, roze peperkorrels, sint-jacobsschelpen, tijm, ui, witte azijn, witte peper en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208