- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Biet Wellington

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladerdeeg, gedroogde paddenstoelen, kastanjechampignons, knoflook, kruidenroomkaas, olijfolie, rode biet en sjalot

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / nagerecht uit Vol Smaak:

Courgettetaart met yoghurtfrosting en pistachenoten

Ingrediënten:
bakpoeder, citroen, courgette, ei, griekse yoghurt, monchou, pistachenoten, poedersuiker, vanille-extract, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Coleslaw

Ingrediënten:
dijonmosterd, mayonaise, bladpeterselie, rode kool, rode wijnazijn, vloeibare honing, winterpeen en witte kool

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vol Smaak:

Vietnamese springrolls met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
knoflook, komkommer, koriander, lichte basterdsuiker, limoen, mihoen, munt, rijstvellen, rivierkreeftjes, rode peper, vissaus, winterpeen en wortel

Keuken:
Vietnamees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Bloemkool mac'n cheese

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, cheddar, halfvolle melk, macaroni grande, panko, parmezaanse kaas, bladpeterselie, rauwe ham en roomboter

Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Chicken tikka masala

Ingrediënten:
garam masala, gember, griekse yoghurt, kippendijfilet, knoflook, koriander, rode peper, tomaten, turkse yoghurt, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits / Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Tomatensaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rozemarijn, suiker, trostomaten en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Spruitjesstamppot

Ingrediënten:
gerookte kipfilet, grove mosterd, halfvolle melk, hazelnoten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, roomboter, spruiten en ui

Soort:
stamppot
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Paddenstoelenbouillon met funghi porcini

Ingrediënten:
bieslook, bruine beukenzwam, bundelzwammen, gedroogd eekhoorntjesbrood, oregano, paddenstoelenbouillonblokje, rozemarijn, salie, tijm en witte beukenzwam

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Laab kai salade met kipgehakt

Ingrediënten:
arachideolie, babyromainesla, bosui, kipgehakt, knoflook, komkommer, koriander, limoen, munt, rode peper en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / nagerecht uit Vol Smaak:

Fruitmeringues

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, frambozen, gevriesdroogde frambozen, kikkererwten uit blik en kokosyoghurt

Soort:
vegan / fruit
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Boerenkoolpilav met kibbeling

Ingrediënten:
boerenkool, citroen, gedroogde abrikozen, gemalen kaneel, harissa, kibbeling, knoflook, olijfolie, rijstpilav, roomboter, ui en zilvervliesrijst

Toon alle 145 recepten in dit boek