45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: agar-agar, kardemompoeder, melk en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroengras, citroenzest, eidooier, eiwit, gember, kruiden, olijfolie, peper, sinaasappelzest, suiker, valrhona guanaja en vanillemerg
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: fleur de sel, geklaarde boter, kaneel en poedersuker, spekulaaskruim en -krokant, williamsperen en witlof
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, peterselie, sjalot, tijm, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: champagneazijn, druivenpitolie, fleur de sel, groentefond, peper en sherryazijn
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, cacaopoeder, maïzena, poedersuiker, speculaaskruiden en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, bruine suiker, bruispoeder met citroensmaak, cacaopoeder, hazelnoot, tarwezetmeel, volle melkcouverture en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: edelsauer px azijn van gegenbauer, gelatine, lamsfond en oude sherry-azijn
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bieslook, bloedsinaasappel, champagneazijn, distelolie, fleur de sel, limoen, roze grapefruit, sinaasappel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette / vegetarisch
Ingrediënten: agargelei, iotagelei, kardemompoeder, koffie-air en kokosvlokken
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: amandelmelksiroop en melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: gefrituurde basilcumbladeren, gele minipaprika, knoflook, laurier, miniartisjokken, miniaubergine, minicourgette, minivenkel, olijfolie, olijfvinaigrette, parmezaanse kaas, rode minipaprika, rozemarijn, sherry-struiktomaten, shiitake, tijm, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bakzout, blanke kalfsfond, lichtgerookt spek, nootmuskaat, spruitjes en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: arganolie, aspergetips, bonen, boter, doperwten, groentebouillon, hamspek, kalfsbout, kippenbouillon, konijnennier, konijnfilet, koolrabi, meiknol, peultjes, plantaardige olie, wortel en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: wild / groente
Ingrediënten: citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tabasco, witte wijn en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfoliebrood, oude balsamicoazijn, pruimtomaten, sjalot en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, champignons, dillestelen, dragonstelen, eiwit, fleur de sel, gelatine, imperial-kaviaar, kervel, mosselfond, noilly prat, prei, snoekbaarsfilet, tomaten, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bananencompotte, bladgoud, chocolade crumble, chocoladespiralen, chocoladezandkoek, guanaja-chocolade, jivara melkchocolade, krokantrolletje, passievruchtensneeuw en room
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, citroensap, gevogeltefond, groente, kalfsfond, nootmuskaat, parmaham, pijnboompitten, room, schorseneren, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501