Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: poedersuiker en walnoten
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / noten
Ingrediënten: citroendip, ei, frituurolie, gember, kikkererwten uit blik, knoflook, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, verse kaas, witbroodkruim en zout
Keuken: Libanees / Egyptisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, dille, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, koriander, piment la vera picante, sinaasappelrasp en wortel
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, kikkererwten uit blik, mild chilizout, olijfolie, snijbiet, syrische spinaziekruiden, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilizout, citroenrasp, citroensap, griekse yoghurt, groentebouillon, inmaakvloeistof van gember, stemgember en suiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: arganolie, citroensap, citroenschil, fijne bulgur, kippenbouillon, milde chilipoeder, olijfolie, peper, sinaasappelschil en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: salade
Ingrediënten: boter, dille, gemalen karwijzaad, kippenbouillon, kweepeer, milde chilipoeder, poedersuiker, spitskool en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: groente
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, ei, griesmeel, kippenborstfilet, mild chilizout, nootmuskaat, olie, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: jeneverbessen, kalfsstaartstuk, knolselderij, kurkuma-mosterdsaus, laurier, olie, prei, spinazie, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Midden-europees / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: citroenrasp, gedroogde rode chilipeper, geklaarde bruine boter, gember, groene kardemompeulen, garnaal, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, linguine, milde chilivlokken, olijfolie, peper, sinaasappelrasp, vanillepeul en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, bruine boter, citroensap, citroenschil, gember, groentebouillon, jonge bladspinazie, knoflook, milde chilipoeder, munt, room, syrische spinaziekruiden en zout
Keuken: Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilivlokken, fenegriek, gember, kaneel, kardamom, knoflook, komijn, korianderzaad, kruidnagel, paprikapoeder edelsusz en zwarte peper
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Ethiopisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: baharat, griekse yoghurt, groentebouillon, milde olijfolie, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: asperges, bleekselderij, chilizout, citroenschil, couscous, couscouskruiden, gember, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, peultjes, rode paprika en wortel
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: couscous
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, dille, gember, griekse yoghurt, knoflook, koriander, melk, milde chilipoeder, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: gember, kipfilet, knoflook, koriander-yoghurt, lamsrug, mild chilizout, okra, olijfolie, sinaasappelrasp en za'atar
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte / lamsvlees
Ingrediënten: amandelschilfers, citroensap, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, kweepeer, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, vanillepeul en yoghurtcrème
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: fruit / noten / zuivel
Ingrediënten: barbarie-eendenborst, peper, pistache-aardappel, rode-wijn-granaatappelboter en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte / boter en olie
Ingrediënten: berbere-specerijen, boter, groentebouillon, knoflook, kurkuma, libanese couscous, mild chilizout, milde chilipoeder, olijfolie, peterselie, rode paprika, roodbaarsfilet, sinaasappelrasp, sjalot, vis en zout
Keuken: Libanees / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X