Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Meine neuen 150 Rezepte von Marrakesch bis Istanbul: Die Geschichte und die Heilkraft neu entdecken
We hebben 289 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Alfons Schuhbeck (alweer een van de leerlingen van Witzigmann) heeft meerdere restaurants in München maar ook een winkel in kruiden en specerijen waarvan hij een groot kenner is. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen op een studiereis langs de belangrijkste bronnen van zijn kruiden in Afrika en Azië en geeft hij een fors aantal interessante recepten voor kruidenmengsels en het gebruik daarvan in gerechten. Schuhbeck schreef ook meerdere boeken over traditionele Duitse keuken en Duitse streekkeukens en hij treedt regelmatig op in kookprogramma's op TV.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze
Een greep uit de 289 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, suiker, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, wortel, za'atar en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: amaretto, bruine suiker, eidooier, melk, pistaches, room, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, suiker, vanillepeul en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bulgur, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kasseler rib, mild chilizout, olijfolie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, roomspinazie, sjalot, strudeldeeg, verse kaas en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: ananassap, espresso, harissa, honing, piment la vera picante, rookzout en tomatenketchup
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: citroensap, gember, ijsblokjes, kikkererwten uit blik, knoflook, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, witte amandelmousse en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelmeel, amandelschaafsel, appelsap, arabische koffiekruiden, boter, ei, fijne couscous, kweepeergelei, rode druiven, suiker, witte druiven en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: baharat, berbere, bulgurnoedels, kippenbouillon, olie, rundvlees, tabil, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, korianderzaad, kurkuma, saffraan en venkelzaad
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: citroensap, cornflakes, groentebouillon, harissa, kipfilet met vel, kropsla, munt, olie, olijfolie, peper, radijsjes, scherpe mosterd, suiker, witbroodkruim, yoghurt en zout
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Ingrediënten: amaretto, donkere amandelmoes, griekse yoghurt en poedersuiker
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis uit blik, boter, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, dijonmosterd, dragon, gedroogd bonenkruid, gember, goudbrasemfilet, griekse yoghurt, groentebouillon, kappertjes, knoflook, laurier, natron, olijfolie, orientaalse groente- em soepkruiden, peper, peterselie, pimentkorrels, sinaasappelrasp, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte oogbonen
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vis
Ingrediënten: bruine boter, citroensap, hazelnoten, kaneelpoeder, kataifideeg, pijnappelpitten, pistaches en suiker
Keuken: Duits / Oosters / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: dijonmosterd, dille, gemalen komijn, groentebouillon, milde chilipoeder, olijfolie, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappelpuree, citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschenkel, kaneelstokje, kappertjes, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: baharat, griekse yoghurt, groentebouillon, milde olijfolie, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: citroendip, ei, frituurolie, gember, kikkererwten uit blik, knoflook, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, verse kaas, witbroodkruim en zout
Keuken: Libanees / Egyptisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dille, griekse yoghurt, mild chilipoeder, suiker en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bruine boter, mild chilizout, witbroodkruim en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aubergine, citroensap, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, sumak, tahin, yoghurt en zout
Keuken: Libanees / Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: griekse yoghurt, groentebouillon, kippenbouillon, kippenbout, kruidnagel, laurier, marokkaanse kip- en steakkruiden, mild chilizout, olijfolie, suiker en ui
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort: gevogelte
Toon alle 289 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783898832977
ISBN10
389883297X