Josita Hartanto - Vegan Genial

Vegan Genial

Een boek van Josita Hartanto

We hebben 170 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vegan Genial, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Dank zij een bezoek aan haar Berlijnse restaurant Lucky Leek werd ik, als verstokte vleeseter, er van overtuigd dat ook een veganistisch maal heel erg goed kan smaken. Met twee kookboeken laat Hartanto zien dat zo'n veganistische keuken ook thuis mogelijk is en dat voor iedereen bereikbaar is. Haar creatieve recepten zijn niet bijzonder ingewikkeld en in haar tweede boek "Vegan Schnell, Schnell toont ze aan dat veganistisch koken ook niet extreem veel tijd hoeft te kosten.

- meer dan 2 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Vegan Genial

Een greep uit de 170 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:

Süsskartoffel-Saté / Bataatsaté

Ingrediënten:
bataat, kaneel, korianderrijst, olijfolie, pindasaus, rode ui, sesamzaad, sinaasappelsap, suiker, zoete chilisaus en zout

Soort:
vegan / aardappelgerecht
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Erwtenschuim

Ingrediënten:
groene erwten, nootmuskaat, peper, plantaardige room, sojamelk en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Notenbechamel

Ingrediënten:
cashews, citroensap, gistvlokken, nootmuskaat, olijfolie, water en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Polentafriet

Ingrediënten:
frituurolie, nootmuskaat, olijfolie, polenta, water en zout

Soort:
vegan / frituur
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Rotkohlsalat

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, peper, rode kool, rozijnenbol en zout

Soort:
salade / vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:

Pilzrisotto - Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, koningsoesterzwammen, laurier, margarine, oesterzwammen, olijfolie, peterselie, risottorijst, sekt, walnoten, water, witte ui, witte wijn en zout

Soort:
risotto / vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Olijfcrostini

Ingrediënten:
ciabatta, kappertjes, knoflook, olijfolie, olijven, peterselie en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Bulgur

Ingrediënten:
basilicum, bulgur, gedroogde tomaten in olie, kerstomaat, munt, olijfolie, olijven, peper, peterselie, pijnboompitten, sinaasappelsap, suiker, ui, water, witte balsamicoazijn, witte wijn en zout

Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Gele paprikasaus

Ingrediënten:
agavesiroop, citroensap, gele paprika, johannesbroodpitmeel, olijfolie en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Spätzle

Ingrediënten:
bieslook, harde tarwegries, koolzuurhoudend water, margarine, speltmeel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Radijsvinaigrette

Ingrediënten:
appelsap, olijfolie, peper, plantaardige olie, radijs, sjalot, suiker, witte balsamicoazijn en zout

Soort:
vegan / saus
Toon alle 170 recepten in dit boek