Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Jamie's dinners

Een boek van Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars

We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s dinners, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eerst was hij de helpende hand in duizenden keukens, daarna hielp hij kansarme jongeren aan een nieuwe toekomst. Nu heeft hij zijn eigen gezin aan tafel, en daarmee alle gezinnen van het land. it’s dinnertime!
Twee jaar wachten wordt eindelijk beloond, en hoe… Jamie Oliver komt met Jamie’s dinners terug met een toptitel boordevol heerlijke gerechten, die zoals altijd makkelijk en steeds weer verrassend zijn. Geïnspireerd door het dagelijkse familiediner ging Jamie op zoek naar eenvoudig te maken, betaalbare en gezonde gerechten. Dat leidde tot een grote verzameling heerlijke recepten uitgegeven in het Naked Chef-formaat, makkelijk in gebruik en onmisbaar in iedere keuken!
In november 2004 opent Jamie Oliver zijn restaurant Fifteen in Amsterdam. Alle gebeurtenissen omtrent het restaurant worden in het najaar van 2004 uitgezonden op Net 5.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Jamie's dinners

Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

De enige echte paddestoelensoep

Ingrediënten:
bouillon, cantharellen, gedroogd eekhoorntjesbrood, bospaddestoel, hanenkammen, knoflook, mascarpone, oesterzwam, peterselie, rode ui, shiitake, tijm, trompettes de la mort en truffelolie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Zalm en couscous

Ingrediënten:
aspergepunten, citroen, courgette, couscous, crème fraîche, koriander, rode chilipeper, tomaat en zalmfilet

Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Pasta bianco

Ingrediënten:
boter, knoflook, parmezaanse kaas en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Basisrecept uit Jamie's dinners:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Gepocheerde lentekip

Ingrediënten:
crème fraîche, doperwten, kip, laurier, mierikswortel, nieuwe aardappelen, peterselie, raapjes, radijs, selderijblaadjes, snijbiet, spinazie, tuinbonen, venkel en wortel

Toon alle 146 recepten in dit boek