René Redzepi - Noma: a work in progress

Noma: a work in progress

recepten, dagboek en snapshots van René redzepi

Een boek van René Redzepi

We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Noma: a work in progress, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto’s, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld. - Kijkje in de keuken bij Noma


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Noma: a work in progress

Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Takken

Ingrediënten:
00-bloem, crème fraîche, druivenpitolie, jeneverbesnaalden, moutmeel, pils, sparrennaalden en zout

Keuken:
Deens / Noord-Afrikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van vers en gedroogd gras

Ingrediënten:
ascorbinezuur, bladgelatine, bloemenhoning, citroensap, citroenzuur, eidooier, groene appelsap, hooiroom, invertsuiker, kamillebloem, oost-indische kers, raapzaadolie, schapenzuring, suiker, tijmbloemen, water, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Prei koken uit de restjesbak

Ingrediënten:
daslookkappertjes, druivenpitolie, kraailookknolletjes, peterselie, prei, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Vislever in boter gepocheerd

Ingrediënten:
boter, citroentijm, druivenpitolie, dulse, eiwit, engelwortelzaad, hooi, kippenbouillon, korianderzaad, laurierblad, miniraapjes, peterselieolie, rendiermos, ui, water, witte wijn, zeeduivellever, zeekraalpoeder en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zwoerd en zwarte bessen

Ingrediënten:
bruine boter, brun farin, dennennaalden, druivenpitolie, eekhoorntjesbroodolie, zout en zwoerd

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit / beslag/deeg
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ossenstaart met bosbessen

Ingrediënten:
appel, appelbalsamico, bosbessen, bruine boter, citroentijm, croutons, donker bier, druivenpitolie, engelwortelzaad, laurierblad, ossenstaart, rode wijn, schildbladzuring, sleepruim, tuinkers, ui, vlierkappertjes, water, waterkers, wortel, zout en zuringstelen

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Een stoofpotje van tuinbonen en bloemen

Ingrediënten:
boekweitbloem, boragebloem, boter, erwtenbloesem, jeneverbessenhout, kamille, kamillebloem, komkommerbloemen, kruisbessen, morielje, Oost-Indische kers bloemen, pompoenbloem, rucolabloemen, tuinboon, tuinboonbloem en water

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / vinaigrette / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht uit Noma: a work in progress:

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Ingrediënten:
appelbalsamico, appelsap, bindsla, bladgelatine, druivenpitolie, groenejeneverbessenolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, onrijpe witte aardbeien, zout, zuringsap en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doyenné-peren en witlof met runderwang

Ingrediënten:
appelbalsamico, bessenwijn, boter, bruine boter, citroensap, daslookkappertjes, doyenne du comice peer, honing, hooi, ijzerhardkruid, kippenglacé, minispinazie, mosterdkers, perensap, peterselie, runderwang, sjalot, spinazie, tijm, witlof en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gebakken mosselen in de schelp

Ingrediënten:
00-bloem, bakzout, bleekselderij, druivenpitolie, eidooier, inktvisseninkt, lavas, mosselen, mosselschelpen, peterselie, waterijs en wijnazijn

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Granita van bieten met zoete wei

Ingrediënten:
bietensap, bruine kaas, dragonblad, eidooier, gevriesdroogde zwarte bes, iota, lievevrouwebedstro, melk, rode biet, room, steranijs, suiker, zoethout en zwartebessenpuree

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ouderwetse aardappels met melkvel

Ingrediënten:
aardappels, boter, citroensap, druivenpitolie, duizendblad, lavasolie, melk, melkproteinen, postelein, room, roomse kervelstelen, water, waterkersstelen, yoghurtwei en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
aardappelgerecht / zuivel
Toon alle 117 recepten in dit boek