Anneke Geerts, G. Witteveen, Gerhard Witteveen en A. Geerts - Lekker zonder zout

Lekker zonder zout

smakelijke en pittige recepten voor elk moment van de dag

Een boek van Anneke Geerts, G. Witteveen, Gerhard Witteveen en A. Geerts

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker zonder zout, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

LEKKER ZONDER ZOUT, Anneke Geerts

Dat gezond eten niet zou samengaan met lekker eten, is een fabeltje. Als het voor de gezondheid nodig is minder zout te eten - en dat geldt voor heel veel mensen - is dat in het begin even wennen. Maar er zijn allerlei handige en simpele tips om elke dag te gebruiken. Hoe maak je de jus pittig? En op welke manier merk je bij het bereiden van bijvoorbeeld vis- en vleesgerechten eigenlijk niet eens meer dat de zoutpot er niet aan te pas is gekomen?

Lekker zonder zout staat boordevol met recepten voor de warme maaltijd.Ze zijn geschikt voor iedereen die bewust met z’n gezondheid om gaat. En de recepten passen in een natriumarm dieet dat u op medische indicatie volgt. Ze houden rekening met de adviezen van de behandelend arts en diëtist en bevatten onder meer suggesties voor combinatie met andere gerechten en variatietips. Met lekker zonder zout merkt u dat ‘minder zout en lekker eten’ veel minder moeilijk is dan u dacht. Probeer de recepten, combineer ze en geniet van de maaltijden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken