Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Culinaria Hongaarse specialiteiten

Een boek van Niet bekend

We hebben 270 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Hongaarse specialiteiten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Salami, goulash of gevulde pannenkoeken, de Hongaarse keuken biedt voor ieder wat wils: van stevige eenpansgerechten via vleesgerechten tot verfijnde culinaire hoogstandjes. Deze grote verscheidenheid is er niet altijd geweest. De verschillende culturen en keukens van diverse Aziatische veroveraars hebben zich in de Hongaarse keuken vermengd met allerlei Europese invloeden. Wie aandachtig proeft, kan via deze culinaire traditie een gastronomische wereldreis maken en iets ontwaren van keukens verspreid over Azië, de Balkan en het Middellandse zeegebied.


Aantekeningen bij dit boek

In de recepten van Hongaarse specialiteiten staat consequent “vet” genoemd. Volgens de toelichting kan dat zijn het in Hongarije gebruikelijke varkensreuzel of, naar keuze, plantaardig vet. In de ingrediëntenlijsten heb ik steeds beide opties genoemd. Voor zover het gaat om vegetarische gerechten is natuurlijk alleen sprake van vegetarisch als gekozen wordt voor de plantaardige vetten.

- bijna 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Culinaria Hongaarse specialiteiten

Een greep uit de 270 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Toon alle 270 recepten in dit boek