Johannes van Dam - Beste Johannes

Beste Johannes

culinaire vragen aan Johannes van Dam

Een boek van Johannes van Dam

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Beste Johannes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Beste Johannes, nog nooit heb ik ongepelde cashewnoten gezien: hebben ze geen dop? Ik heb engelwortelpoeder nodig voor een Iraans gerecht. Wat is het en waar zou ik het kunnen krijgen?
Moet je rabarber eerst schillen voor je hem gaat bereiden? Weet u waar de naam palingworst vandaan komt? Zit er echt paling in? `Wat is gezonder, een boterham met boter of een boterham met mayonaise? In Beste Johannes beantwoordt Johannes van Dam honderden vragen van de lezers van Het Parool, van trucs in de keuken tot tips voor de tafel, van wetenswaardigheden over exotische ingrediënten tot dieetadviezen. In deze toegankelijk ingerichte bundel zijn zo n 250 vragen met hun antwoorden gebundeld, vragen en vooral antwoorden die beklijven en waar ieder zijn voordeel mee kan doen.Van arretjescake tot zilveruitje: onmisbare culinaire adviezen


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken