Johannes van Dam - 2013 - Lekker Amsterdam

2013 - Lekker Amsterdam

Een boek van Johannes van Dam

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2013 - Lekker Amsterdam, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

DE NIEUWSTE JOHANNES VAN DAM Gastronomische gids van Amsterdam 2013

Elke week schrijft Johannes van Dam voor Het Parool een ‘Proefwerk’, waarin hij verslag doet van zijn bezoek aan een Amsterdams restaurant. De besprekingen van de best gewaardeerde restaurants (9+) zijn opgenomen in deze gastronomische gids. Lekker Amsterdam is dus dé gids voor wie goed wil eten in de stad.

Naast 19 Proefwerken en diverse tekeningen van Peter van Straaten bevat deze editie van Lekker Amsterdam artikelen over kwesties als kunnen we tafelwater uit de kraan geserveerd krijgen als we dat willen? En bevat het bestelde gerecht wel de ingrediënten die op de menukaart worden vermeld?

Achterin deze gids vindt u de beste restaurants van dit moment, overzichtelijk gerubriceerd naar keuken en voorzien van geactualiseerde gegevens. Wie lekker thuis wil koken, kan ‘Van Dams adresjes’ raadplegen: een wegwijzer naar onder meer de beste slagers, traiteurs, kaashandels, bakkers en delicatessenzaken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken