Ken Hom - Smaak van china

Smaak van china

Een boek van Ken Hom

We hebben 101 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Smaak van china, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Smaak van china

Een greep uit de 101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hua ji fan - Kip, gekookt met rijst

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouten, langkorrelrijst, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Xi hu cu yu - Karper in azijnsaus

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, forel, gember, karper, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, meerval, rijstwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Wontonvulling 3

Ingrediënten:
droge sherry, gedroogde wolkenoren, lente-ui, lichte sojasaus, garnaal, rijstwijn, suiker, vet varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

li yu - Mandarijnvis

Ingrediënten:
bamboespruiten uit blik, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, heilbot, kabeljauw, karper, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, schelvis, tong, water, zeeduivel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Ban doufu - Tofusalade

Ingrediënten:
chilibonensaus, gedroogde garnalen, ingemaakte sichuan groente, lente-ui, sesamolie en zachte tofu

Keuken:
Chinees
Soort:
soja
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing jiao rousi - Ingemaakte pepers met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilivlokken, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene spaanse peper, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, paprika, rijstwijn, rode spaanse peper, roze peperkorrels, sesamolie, sperziebonen, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing sun shao rou - Stengelsla met wolkenoren

Ingrediënten:
arachideolie, broccolisteel, chilibonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene ui, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, stengelsla, suiker, water, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gestoomde kip - Zheng ji

Ingrediënten:
arachideolie, gember, kip, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, suiker, zeezout en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Snack of tussendoortje uit Smaak van china:

Jiaozi-Guotie - Gekookte en gebakken wontons met vlees

Ingrediënten:
arachideolie, chili-bonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, garnaal, kool, lichte sojasaus, ongebleekte witte bloem, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, water, witte rijstazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Toon alle 101 recepten in dit boek