Sint-jakobsschelpen met cavasaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 92 in De complete keuken van Spanje .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oesters met cavadressing

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Risotto met aardbeiensaus - risotto con salsa di fragole

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Kerstkapoen - capón de vanidad

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Cordero al cava - Lamsschouder in cava

Een recept uit Monika Linton - Brindisa