We hebben 1180 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 recepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 1080 recepten
Een greep uit de 1180 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, noedels, knoflook, laurierblad, olijfolie, passata, saffraandraadjes, ui, vermicelli, visafval, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: dadels, ei, gekookte ham, kappertje, mayonaise, verse peterselie, witte asperge uit blik, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / hartige hapjes
Ingrediënten: bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsstoofvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, salie, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandelen, boter, citroen, eierdooier, gekonfijte kersen, goudrenet, krenten, kristalsuiker en rum
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Ingrediënten: aardappel, ei, ontbijtspek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: aardappelmeel, bleekselderij, bouquet garni, cognac, hertenvlees, olijfolie, peper, rode-bessengelei, rode voedingskleurstof, rode wijn, sjalot en zout
Keuken: Europees / Spaans
Soort: warme sauzen / wild
Ingrediënten: nieren, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: grouper, harder, knoflook, kortkorrelige rijst, middellandse-zeegarnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, poon, tomaat, zeebrasem, zeeduivel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: bloem, boter, brood, inktvisinkt, inktzakjes, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, rijst, rode wijn, tomaat, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: brood, citroensap, knoflook, nieren, olijfolie, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, eierdooier, melk, olijfolie, tuinbonen, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, ei, lente-ui, melk, tonijn uit blik, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / aardappelgerecht
Ingrediënten: citroensap, suiker en water
Keuken: Europees / Spaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bladgelatine, kristalsuiker, lange vingers, marrons glacés, slagroom en zoete kastanjepuree
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: artisjok, boter, citroen, ei, melk, truffel en zout
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, sperziebonen, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, forel, rode paprika, serranoham, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroensap, cognac, doperwten, laurierblad, peper, prei, ui, verse peterselie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bouillon, croutons, kikkererwten, maïzena, olijfolie, prei en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: brood, dikke mayonaise, kaas en ui
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Toon alle 1180 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789047506157
ISBN10
9047506154
Andere uitgaven
9789002223747