A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

De flair van eenvoud

koken met de frisse kijk van Alastair Little

Een boek van A. Little en R. Whittington

We hebben 126 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De flair van eenvoud, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De flair van eenvoud

Een greep uit de 126 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsrollade, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tonijn in blik, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Zeetong Florentine

Ingrediënten:
boter, citroen, parmagiano reggiano, peper, wilde spinazie, zeetong en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Amandelcremetaart met peren

Ingrediënten:
amandelen, amandelschaafsel, bloem, boter, ei, pâte sucrée, peer op siroop, poedersuiker, rum en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:

Duo van gevulde paprika's

Ingrediënten:
ansjovis in blik, basilicum, extra vierge olijfolie, gele paprika, kerstomaat, knoflook, mozzarella, pesto, pruimtomaat en rode paprika

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Pizza bianca

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vierge olijfolie, gist, mozzarella, peper, pruimtomaat, suiker, water, wit broodmeel, zeezout, zout en zwarte olijf

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Tournedos met polenta en groene saus

Ingrediënten:
basilicum, boter, dijonmosterd, droge sherry, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, madeira, mignonnette peper, munt, parmezaanse kaas, peper, peterselie, polentameel, runderbouillon, tournedos, wijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Garnalen-won ton met dashi

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, eiwit, gemberwortel, garnaal, instant dashi, knoflook, koriander, peper, sjalot, sojasaus, wontonvel en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Beurre blanc

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, sjalot, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Salmis van Schotse sneeuwhoen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, doorregen spek, jeneverbes, kippenfond, madeira, peper, port, rode wijn, rode wijnazijn, schotse sneeuwhoen, tafelsuiker, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Toon alle 126 recepten in dit boek