tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-07:

Salade met gerookte forel en bietjes

Ingrediënten:
bietjes en gerookte forel

Soort:
hapjes
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:

Portweinfeige auf Fenchelpüree / Vijgen in port op venkelpuree

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème de cassis, kruidnagel, laurier, peper, plantaardige olie, port, rode wijn, venkelgroen, venkelknol, venkelpuree, vijgen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Aspergesoep met Stellendamse garnalen

Ingrediënten:
asperge, bladpeterselie, citroenrasp, hollandse garnalen, olijfolie en slagroom

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:

Zomerse doperwtensoep met knoflooktoast

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, crème fraîche, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, roomboter, salie, stokbrood, tijm, ui, verse doperwten, verse knoflook en wortel

Keuken:
Nederlands
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Ceviche bandera

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Ravioli met topinamboer

Ingrediënten:
bonenkruid, durumbloem, eendenlever, ei, eiwit, kippenbouillon, knoflook, peper, sjalot, topinamboerpuree, truffelsap, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Naakt

Ingrediënten:
100 jaar oud kwartelei, eendenborst, ganzenvoet, hangop, miso en rogjus

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Chrysanthemum tofusoup

Ingrediënten:
tofu en tomatenconsommé

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kreeft, halve, met salade en truffelmayonaise

Ingrediënten:
kreeft, mayonaise en truffel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Carpaccio van makreel, oosterse

Ingrediënten:
carpaccio en makreel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

Ingrediënten:
coquilles, rode biet en witlof

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kwartels, gevulde, met savooiekool en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, kwartels en savooiekool

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Couscous met rozijnen, pijnboompitten en groene olijven

Ingrediënten:
couscous, groene olijven, pijnboompitten en rozijnen

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Aubergineschotel met kikkererwten en groene peper

Ingrediënten:
aubergines, groene peper en kikkererwten

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Groentebruschette, rokerige, met rode peper v Inktvis, gebakken, met appel-saffraanaioli

Ingrediënten:
aioli, appel, groente, inktvis, rode peper en saffraan

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Boerenpaté met rozemarijn en walnoten

Ingrediënten:
rozemarijn en walnoten

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Lamsboutcarpaccio met biet, gepofte knoflook en peterselie

Ingrediënten:
biet, carpaccio, knoflook, lamsbout en peterselie

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Salade van wortel en gerookte zoete aardappel

Ingrediënten:
wortel en zoete aardappel

Soort:
salade / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Pijlinktvis, geroosterde, met chili-limoenolie

Ingrediënten:
chili, limoenolie en pijlinktvis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Kreeft, halve, met grapefruit-venkelsalade en anijsmayo

Ingrediënten:
anijs, grapefruit en kreeft

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Pompoenhummus met geroosterde-kipsalade

Ingrediënten:
hummus en pompoen

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Parelgort, rode biet & ricotta

Ingrediënten:
parelgort, ricotta en rode biet

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Vis, gemarineerde, met gestoofde meiknolletjes

Ingrediënten:
meiknolletjes en vis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Tomatensoep, geroosterde-, met druiven, walnoot en ricotta

Ingrediënten:
druiven, ricotta, tomatensoep en walnoten

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch