bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in jouw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Mokka-amandelbonbons

Ingrediënten:
blanke amandelen, oploskoffie, pure chocolade en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Hazelnoot-chocoladebonbons

Ingrediënten:
hazelnoot, pure chocolade en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bij de koffie uit Op zoek naar de Perfectie:

Schwarzwäldertorte

Ingrediënten:
abrikozengelei, amarenekersen op siroop, arachideolie, chocoladeganache, chocolademousse, gedroogde vanillestokjes, houteffect-basis, kirsch, kirschroom, luchtige chocoladelaag, madeleine bisquit basis, moskovisch gebak en pure chocolade

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / techniek
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Chocoladekoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, chocolade, citroenrasp, ei, hazelnoten en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Hollandse appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, bloem, boter, citroensap, goudrenet, kaneel, margarine, poedersuiker, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bij de koffie uit Keukenlab:

Tijgersoezen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, boter, kaneel, patentbloem, soezendeeg en witte basterdsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Bij de koffie uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Madeleines

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Tarwewafels

Ingrediënten:
donkere kandijsuiker, eieren, vetstof en voltarwemeel

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Grenobles

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, griessuiker, vetstof en walnoten

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Zachte wafels

Ingrediënten:
eieren, melk, olie, suiker, vanillesuiker, vetstof en zelfrijzend bloem

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Galletas de almendra - Amandelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, ibericoreuzel, kaneel, marcona amandelen, poedersuiker en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Notenwafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, noten, melk, suiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Merveilleux

Ingrediënten:
bloemsuiker, cacaopoeder, chocoladeschilfers, gekonfijte kers, meringue en slagroom

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Javanais

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, eierdooier, eiwitten, melk, pure chocolade, room, suiker en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Makarons

Ingrediënten:
citroen, eiwitten, gemalen amandelen en suiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Droge wafelds

Ingrediënten:
bloem, eieren, kristalsuiker, melk, natriumbicarbonaat, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Volkorenamandelwafels

Ingrediënten:
eieren, gemalen amandelen, gist, honing, melk, rietsuiker, vetstof en volkorenmeel

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Oublie

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, poedersuiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Bollo de limón y nueces - Lichte citroenmuffins met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenyoghurt, ei, fijne kristalsuiker, plantaardige olie en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Bij de koffie uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Chocoladetruffels

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, ongezoete chocolade, pecannoten, vanille-extract, volle room en walnoten

Soort:
vegetarisch / zoetstoffen
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Tocino de cielo

Ingrediënten:
ei, eierdooier, fijne kristalsuiker en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / snoep / vegetarisch
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Bij de koffie uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Chocolade-hazelnootbiscotti

Ingrediënten:
atkins bake mix, bakpoeder, boter, cacaopoeder, cafeinevrij espressopoeder, ei, hazelnoten, natriumbicarbonaat, vanille-extract, zoetstof, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Chocolate, banana and pecan cookies

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, basterdsuiker, bloem, boter, cacaopoeder, donkere chocolade, ei, kaneel, pecannoot en poedersuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Roomsoezen

Ingrediënten:
bloemsuiker, chocoladeglazuur, fruit, pasteibakkersroom, room, soezendeeg en suiker

Soort:
zoet / koek en gebak