buffet

Zoek naar buffet in jouw eigen kookboeken

De lekkerste buffet recepten

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Zalmmousse met roomsaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, peterselie, roze zalm, slagroom en witte gelatine

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Courgettepizza's

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, bloem, courgette, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, water en witbroodmix

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Babyananas met kipsalade

Ingrediënten:
babyananas, boter, chilivlokken, gele paprika, hazelnootolie, kerstomaat, kipfilet, korianderblaadjes, limoen, olijfolie, oranje paprika en rode ui

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Buffet uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Lauwarmer Rote-Bete-Salat / Lauwwarme rode bietensalade (90 min op 85° C)

Ingrediënten:
appelazijn, boter, casinobrood, dille, geitenkaas, gember, honing, olijfolie, peper, rode biet, sinaasappel en zout

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Met thee gerookte kip in radicchioblad

Ingrediënten:
boter, kipfilet, lente ui, peperkorrel, pinda, radicchio, rijst, rode spaanse peper, shaoxing azijn, sherryazijn, sichuanpeper, sojasaus, suiker, sushigember en zwarte thee

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hideg sült libamáj - Koude gebraden ganzenlever

Ingrediënten:
gebraden ganzenlever en sla

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Kasinótojás - Casino-eieren

Ingrediënten:
ansjovispasta, boter, ei, franse salade, gepekelde tong, mosterd, peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hideg csabai karaj - Varkensvlees à la Csabai

Ingrediënten:
csabaer worst, ingelegde groenten, knoflook, plantaardig vet, reuzel, sla, varkensribstuk en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Főtt füstölt marhanyelv - Gepekelde rundertong

Ingrediënten:
gepekelde rundertong, mierikswortel en sla

Keuken:
Hongaars
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Buffet uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Koude tarbot

Ingrediënten:
chaud-froid saus en gepocheerde tarbot

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Buffet uit Pien laat haar eten zien:

Yoghurt-muntdip

Ingrediënten:
dip-gerecht, griekse yoghurt, komkommer, limoen, munt en peper

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Buffet uit Pien laat haar eten zien:

Citroen-pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dip-gerecht, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gravad lax of gravlax

Ingrediënten:
dille, witbrood, maïsolie, mosterd, pimentbessen, rode wijnazijn, suiker, zalmfilet, zeezout en zwarte peperkorrels

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde edammer

Ingrediënten:
boter, chutney, droge vermout, groene paprika, jong belegen edammerkaas, kappertjes, ketchup, kippenbouten, margarine, pimento olijven, pruimen, relish, rozijnen, spaanse peper, tijm, ui, vleestomaat en zoete paprikapoeder

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Reelende in roquefortsaus

Ingrediënten:
bosbessencompote, cayennepeper, oregano, paprikapoeder, peer, reerug, salie, sla, spek en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Buffet uit Pien laat haar eten zien:

Saffraan-aioli

Ingrediënten:
citroensap, dip-gerecht, eidooier, knoflook, peper, saffraan, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet uit De Zilveren Lepel:

Avocadotartines - tartine all'avocado

Ingrediënten:
avocado, citroen, citroensap, kerstomaat, peper, verse bieslook, roomkaas, witbrood, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gubdel-saláta - Gundel salade

Ingrediënten:
aspergepunten, champignons, citroensap, komkommer, olijfolie, paprika, peterselie, sla, sperziebonen, suiker, tomaat, tomatenpuree, witte peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Károlyi saláta - Károlyi salade

Ingrediënten:
augurk, ei, groene paprika, sla, tartaarsaus, tomaat, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Kaviaar-wasabihoorntjes

Ingrediënten:
boekweitmeel, crème fraîche, dille, ei, forelkaviaar, kefir, limoen, olie, tarwemeel, wasabipasta en zure room

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Deens buffet

Ingrediënten:
cayennepeper, deense kaviaar, dille, ei, garnalen, gerookte paling, gerookte zalm, ham, haringsla, italiaanse sla, kreeftsalade, leverpastei, mayonaise, pekeltong, room, sla, suiker, vleessalade, waldorfsalade en zout

Keuken:
Deens
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Zwitsers buffet

Ingrediënten:
appenzeller, artisjok, boerenworst, bündner fleisch, coppa, druiven, emmentaler, graubünder ham, graubünder worst, gruyère, peper, peterselie en sbrinz

Keuken:
Zwitsers
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gekruide leverkaas

Ingrediënten:
broodkruim, ei, hamspek, marjolein, peper, peterselie, radijs, reuzel, rundvlees, ui, varkenslever, varkensvlees, water en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gemengde schotel "grote show"

Ingrediënten:
ardenner ham, boerenmetworst, citroen, ei, gerookte ganzenborstfilets, gerookte paling, gerookte steur, gerookte zalm, mayonaise, mierikswortel, rauwe ham, slagroom, sprot, suiker en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Italiaans smullen

Ingrediënten:
ansjovis, artisjokharten, azijn, champignons uit blik, ei, gorgonzola, groene olijven, mortadella, mostarda di frutta, olie, parmaham, peterselie, rode paprika uit pot, salami, sardines, schapenkaas, tonijn, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Kaas van ver en nabij ...in schijven

Ingrediënten:
boter, camembert, danish blue, druiven, edammer, emmentaler, esrom met peper, gemberpoeder, gerookte mozzarella, gervais, italiaanse herderskaas, jong belegen goudse kaas, mandarijnen uit blik, mayonaise, peer, peper, philadelphia, room, roquefort en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch