nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Suzette-flensjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, flensjesbeslag, mandarijnlikeur, sinaasappel, sinaasappellikeur en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

Combinaties voor ijstaarten 4: chocoladeijs en sinaasappelparfait met stukjes geconfijte sinaasappelschil

Ingrediënten:
chocoladeijs en gekonfijte sinaasappelschil

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Karamelsaus bij karamelpoudding met sinaasappel en rum

Ingrediënten:
boter, dadels, lichtbruine suiker, room, rum, schenkstroop en vanille-extract

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Mascarponemousse met frambozen en bessen

Ingrediënten:
aalbes, cointreau, frambozen, mascarpone, poedersuiker, slagroom en vanillesuiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Pere al vino bianco - Peren in witte wijn

Ingrediënten:
citroenschil, kaneelstokje, kruidnagels, peren, perenlikeur, slagroom, suiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Nectarines met rijstpap

Ingrediënten:
citroenzest, dessertrijst, halfvolle melk, kaneel, meringue, nectarines, room, suiker, vanillestokken, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
fruit / vegetarisch / pap
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Savarin Anglaise

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, crème anglaise, gekonfijte kersen, kirsch, poedersuiker en suikerstroop

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / nagerecht uit Jamie in 30 minuten:

Vlug mangoyoghurtijs in minihoorntjes

Ingrediënten:
honing, ijshoorn, limoen, mango, munt, pure chocolade en yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / nagerecht uit Chez Adriaan:

Gebakken appels

Ingrediënten:
appels, boter, citroensap, honing, kaneel, slagroom, vanilleroomijs en zoete witte wijn

Soort:
zoet
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Pesche ubriache - Dronken perziken

Ingrediënten:
chianti, dolcetto, kaneel, perzik en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pflaumenkuchen met walnootkruimels

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, kwetsen, melk, suiker, vanillesuiker, gist en walnoten

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Gebakken fruit

Ingrediënten:
appel, boter, druiven, honing, peer, sinaasappelsap, sorbetijs, suiker, tijm en vijgen

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Aardbeien in rode wijn

Ingrediënten:
aardbeien, beaujolais, crème de cassis, dragon, honing, rode bourgogne, roze peper, steranijs en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / nagerecht uit Indonesie:

Gevulde kokosnoot - batok kelapa isi

Ingrediënten:
ananas, banaan, citroensap, gemberbolletjes op siroop, kaneel, kokosnoot, limoensap en witte basterdsuiker

Keuken:
Indonesisch
Soort:
fruit
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / nagerecht uit Indonesie:

Gevulde avocado - advokaat isi

Ingrediënten:
avocado, banaan, citroensap, dikke kokosmelk, gemberbolletjes op siroop, limoensap en witte basterdsuiker

Keuken:
Indonesisch
Soort:
fruit
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Crème caramel

Ingrediënten:
ei, honing, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Bananenroomijs

Ingrediënten:
bananen, citroensap, lichtbruine basterdsuiker en slagroom

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Haagse bluf

Ingrediënten:
bessensap, eiwit en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Chocolademousse

Ingrediënten:
cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Pommes Normande en belle vue - Appel-karamelpudding

Ingrediënten:
boter, brandy, cakvados, citroenrasp, cognac, crème anglaise, ei, eiwit, golden delicious, kaneel, karamel, poedersuiker, rum, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / pudding
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Apple brown betty met perzik en cranberry's

Ingrediënten:
appel, boter, broodkruim, citroensap, gedroogde cranberry's, gemberpoeder, kaneel, lichtbruine suiker, nootmuskaat, perzik, piment, rozijnen en vanille-ijs

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kersen, melk, poedersuiker en witte basterdsuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Champagnegelei met bessen

Ingrediënten:
agar-agar, bessen, champagne, citroensap, citroenschil, limoensap, limoenschil, suikerstroop en zoete bubbelwijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Appeltaart

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, boter, calvados, citroen, ei, poedersuiker, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zure appels

Soort:
gebak, koek, taart, pudding