Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Zoetzure Siciliaanse stoofschotel met aubergine
- Ingrediënten:
- amandel, aubergine, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, peterselie, ricotta, rode wijnazijn, tomaat en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Ricotta wordt beschouwd als kaas.
Probeer eens AH Biologisch Ricotta (via ah.nl).
Alternatieve namen: requesón, ricottakaas en verse ricotta.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ricotta in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ricotta:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Recept uit Trattoria:
Recept uit delicious. magazine - 2011-01:
Recept uit delicious. magazine - 2011-06:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-13:
Bijgerecht / basisrecept uit delicious. magazine - 2016-03:
Recept uit delicious. magazine - 2016-05:
Recept uit delicious. magazine - 2009-10:
Recept uit delicious. magazine - 2009-06:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-01:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-08:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept uit delicious. magazine - 2011-10:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-13:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Recept uit delicious. magazine - 2011-10:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit delicious. magazine - 2016-12:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:
Recept uit Modernist Cuisine [4]: