hartige hapjes

Zoek naar hartige hapjes in jouw eigen kookboeken

Hartige Hapjes koken? De lekkerste recepten:

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-11:

Tomaten-chorizosalade

Ingrediënten:
chorizo en tomaten

Soort:
hartige hapjes

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2006-12:

Oesters

Ingrediënten:
oesters

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:

Eten uit de vijver

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, eetbare bloemen, mosselvocht, prei, witte wijn en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje uit De vrolijke keuken:

Boter op zee

Ingrediënten:
aardbei, amandel, avocado, groente, honing, mayonaise, olijfolie, peper, pindakaas en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Een hartig hapje duindoorns met rozen

Ingrediënten:
appelbalsamico, duindoornsap, pectine, poedersuiker, rozenbottelblaadjes, wortelsap en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met chorizo, tomaat en aardappel

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons en chorizovulling

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:

Maïsbroodmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, jalapeñopeper, karnemelk, maïsmeel en volle melk

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Sergio's smaakmakers:

Sablés van Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, limoen en parmezaanse kaas

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De vrolijke keuken:

Pindakaas voor beginners

Ingrediënten:
bacon, maïsolie, zonnebloemolie en zoute pinda’s

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Recept uit Down to earth:

Gezonde snack van koolrabi met rund

Ingrediënten:
augurk, citroen, cress, dragon, fleur de sel, gepekeld rund, granny smith appel, grove mosterd, koolrabi, mayonaise, olijfolie en wittewijnazijn

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met zoete aardappel en kokos

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons en zoete aardappelcrème

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macaron met wortel

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, blauwe voedingskleurstof, rode voedingskleurstof en wortelpuree

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gerookte zalm en bergamot

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, gele voedingskleurstof, piment d'espelette, rode voedingskleurstof en zalmcrème

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met ham en boter

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, hamcrème en roze voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met rillettes

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, rillettescrème en rode voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met sardientjes en wasabi

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, bruine voedingskleurstof, goudpoeder en sardientjesmousse

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met foie gras

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, bladgoud, boter, foie gras en gewürztraminergelei

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gemarineerde zalm,verveine en limoen

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, pompoenpitten en zalmmousse

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met tapenade en grapefruit

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, blauwe voedselkleurstof, rode grapefruit, tapenade en zwarte voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met Schwarzwalderschinken en vijgen

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, roze voedingskleurstof en vijgencrème met schwarzwalderschinken

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met kalkoen, aubergine en sinaasappel

Ingrediënten:
auberginevulling, basisrecept voor hartige macarons, gele voedingskleurstof en rode voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

empanadas met aardappel en chorizo

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, chorizo, eigeel, komijn, margarine, melk, olijfolie, peper, gerookt paprikapoeder, rode paprika, ui, water en zout

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch / voorgerecht uit Wrap 'n roll:

Dimsum met shiitakes en tofoe

Ingrediënten:
bieslook, gemberwortel, knoflook, shiitake, slablaadjes, sojasaus, tofu en wontonvel

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Krokante Aziatische kiptaartjes

Ingrediënten:
boter, kiemgroente, kipfilet, knoflook, lente ui, olie, pinda, pindakaas, rijstazijn, sojasaus, vloeibare honing, wontonvel en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Wrap 'n roll:

Dimsum met eend

Ingrediënten:
chilibonensaus, chinese zwarte azijn, eendenborst, galangawortel, gemberwortel, hoisinsaus, laos, lente ui, limoen, sherryazijn, sojasaus, suiker, vijfkruidenpoeder en wontonvel

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch / buffet uit Wrap 'n roll:

Chinese pannenkoekjes met eend

Ingrediënten:
eendenborst, hoisinsaus, komkommer, lente ui, olie, pekingeend pannenkoekjes, sojasaus en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes