Tortelloni met kreeftvulling en prosecco-tomatensaus

Je vindt dit recept op pagina 62 in delicious. magazine - 2014-07 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vegetarisch / wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Shellfish jus

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Vispastei - luxe vis, romige proseccosaus & red leicesterpuree

Serveersuggestie Vispastei - luxe vis, romige proseccosaus & red leicesterpuree

Kreeftschelpen

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Kreeft

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!